Receptai su jūros kopūstais

Ingredientai:
Jūros kopūstai 100 gramų
Rauginti kopūstai, 100 gramų
Svogūnai, 1 vienetas
Bulvės, virtos, truputį
Aliejus, truputį
Gaminimas:
Raugintus kopūstus nuplaukite ir patroškinkite.Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.[cia tas kepimas nebutinas!.]
Kepintą svoguną ir jūros kopūstus sumaišykite su troškintais kopūstais. Sumaišykite, patiekite
su virtomis karštomis bulvėmis.

Balandeliai su juros kopustais
Ingredientai:
Kopūstai, 300 gramų
Jūros kopūstai, virti, 100 gramų
Morkos, 75 gramai
Svogūnai, 40 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Ryžiai, 40 gramų
Aliejus, 30 gramų
Sviestas, 15 gramų
Gaminimas:
Supjaustytus svogūnus, morkas, petražoles pakepkite ant įkaitinto sviesto. Išvirkite ryžius. Balandėlių įdarui ant pakepintų daržovių suberkite ryžius, susmulkintą virtą kiaušinį, virtus jūros kopūstus ir viską gerai permaišykite. Išvirtus baltagūžius kopūstus išardykite lapais, ant jų dėkite faršą, suformuokite balandėlius, pakepinkite ant aliejaus, taip paruoštus balandėlius išvirkite arba orkaitėje ištroškinkite 20-30 minučių. Balandėliai su jūros kopūstais patiekiami su grietine ir pomidorų padazu.

Lęšių ir jūros kopūstų salotos
400 g lęšių
50 g kepintų morkų
50 g pomidorų
50 g agurkų
50 g porų
50 g jūros kopūstų

Skaidrus garstyčių padažas: 0,5 stiklinės aliejaus, vienos citrinos sultys, 0,5 arb. šaukštelio garstyčių, pasaldinti cukrumi ar medumi. Viską suplakti.